Over ons...

Uit passie voor het leven zijn wij ons bedrijf Healthypower gestart.

Een combinatie van gezond zijn en blijven, gedurende ons eigen leven en bij het ontstaan van nieuw leven. Aanstaande moeders worden voorbereid op de bevalling en baby’s mogen de weldaad van een massage ervaren.  
In combinatie van gezond zijn en blijven, speelt CBD een belangrijke rol als ondersteuner van natuurlijke processen in ons lichaam.

Healthypower verzorgt cursussen welke gegeven worden door gediplomeerde trainers en verkoopt voedingssupplementen van hoge kwaliteit en welke volledig biologisch gecertificeerd zijn.

UserFotoDirk-2020.jpg
Dirk van der Horst
Eigenaar

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in Cannabinoïden (o.a. CBD) en hoe dat in ons lichaam werkt. Ik viel van de ene verbazing in de andere hoe bijzonder deze producten zijn en hoe ons lichaam daarop reageert. Wij zijn Healthypower gestart om meer mensen kennis te laten maken met deze bijzondere lichaamseigen stoffen die zoveel voor u kunnen betekenen.

Ines Borst
Marketing medewerkster

Marketing medewerkster

UserFoto1-Vera.jpg
Vera Derksen
Eigenaar/Trainer

Graag wil ik me aan je voorstellen. Ik ben moeder van inmiddels twee volwassen kinderen. Tijdens de zwangerschap van mijn jongste kind heb ik zelf zwangerschapsyoga gevolgd. Enthousiast geworden door deze cursus en met het actief beoefenen van enkele jaren yoga heb ik de Mudra opleiding bij Tanja Secreve gevolgd. In 2005 ben ik gestart met een zwangerschapsyogacentrum in Uitgeest. Inmiddels zijn we verhuisd naar Alphen aan den Rijn en heb ik mijn passie weer opgepakt.
 

Mijn passie: zwangere vrouwen vertrouwen geven in de zwangerschap en voorbereiden op de bevalling en jonge ouders begeleiden in het ouderschap.

 

Naast het geven van zwangerschapsyoga geef ik ook babymassage. Voor professionals in de kinderopvang verzorg ik de training Oog voor baby’s.

Tevens ben ik pedagogisch coach en praktijkopleider bij Kinderopvang Het Tuinhuis.

Kortom, het kind is de toekomst en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ik ontmoet je graag!